Om vårt företag

Son Of Sven är ett ny startat svensk klockmärke. 

Alla våra beslut grundar sig i vårt huvudmål vilket är att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitet till både återförsäljare och kunder.

Vi jobbar med automatiska urverk.


Inom en industri som förändras så snabbt är det viktigt att kontinuerligt förnya våra processer för att kunna vara relevanta på marknaden. Bläddra bland våra produkter och hör av dig om du har frågor.

Teamet på Son Of Sven

Om oss

Son Of Sven är idag en av de ledande tillverkarna inom branschen och vi har vårt fantastiska team av medarbetare, och deras hårda arbete, att tacka för det. Vi är stolta över varje enskild medarbetare och imponeras om och om igen av deras kreativitet och framåtanda. Bläddra bland deras profiler och upptäck människorna bakom företaget.

Male Portrait

R. Asplund

Kundtjänstansvarig

Sedan R. Asplund började på Son Of Sven har hen spelat en viktig roll i vår fortsatta framgång. Hens exceptionella kompetens, passion och kreativitet har inspirerat till stor tillväxt.

Hör av dig
Happy Young Man

Max Johansson

Lageransvarig

Efter en framgångsrik karriär på flera andra företag är vi på Son Of Sven glada att ta emot Max Johansson i vårt team. Hen är en motiverad och resultatinriktad medarbetare som har hjälpt oss till att bli vad vi är idag.

Hör av dig
Woman Artist

J. Andersson

Eventchef

J. Andersson är en viktig del av vårt team och har varit med Son Of Sven sedan starten. Som Eventchef har hen hjälpt otaliga kunder och bidragit till vår mycket höga grad av nöjda kunder.

Hör av dig